Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Batshuayi ismét klubváltás előtt – sajtóhír

A Chelsea rövid időn belül immár a harmadik különböző bajnokság különböző csapatához készül kölcsönadni tehetséges belga csatárát, Michy Batshuayit, aki az idei szezonban adós a jó teljesítménnyel.

(Fotó: Chelsea-news)

A francia Le10Sport információi szerint a Valenciában gyengélkedő Michy Batshuayit korábbi csapata, az Olympique Marseille készül kölcsönvenni januárban.

A 25 éves belga támadó annak idején két idényt húzott le az OM alkalmazásában, mielőtt 2016-ban a Chelsea 35 millió euróért cserébe megvásárolta volna őt, és a forrás szerint nem csak a francia klub, de a játékos is nyitott lenne a visszatérés irányába.

Leigazolását követően másfél év alatt 19 gólt szerzett a londoni “Kékek” mezében, majd a tavalyi szezon második felét a Borussia Dortmundnál töltötte kölcsönben, ahol újabb 9 találatot regisztrált. A nyári erősítések után azonban a Chelsea erre a szezonra sem számított szolgálataira, és a spanyol bajnokság (La Liga) tavalyi negyedik helyezettjéhez, az idén várakozáson alul teljesítő Valenciához küldte.

Batshuayi a “Denevérek” alkalmazásában azonban mindössze kétszer volt eddig eredményes 15 pályára lépés alatt, így az idény második felére nem kizárt, hogy máshová fogják kölcsönözni őt, kézenfekvő megoldás lehet mindkét fél számára visszaküldeni a francia kikötővárosiakhoz, ahol annak idején két szezon alatt 33 gólt szerzett.