Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: “Meglepett, ami a Reallal történt!”

Az AS Románál már javában hangolnak a Real Madrid elleni kedd esti (21:00, Tv: m4 sort) Bajnokok Ligája találkozóra. A rómaiak részéről a sportigazgató, a blancókat jól ismerő Monchi a Marca megkereséséré tekintett a találkozó elé. 

(Kép: p3k.hu)

Mi változott az első csoportmeccshez (3:0- a Realnak a Bernabéuban – a szerk.) képest:

“Teljesen más összecsapás lesz, mint a Bernabéuban volt. Azt a Romát szeretnénk látni, amely tavaly a Bajnokok Ligájában győzelemre játszott, és bárki dolgát meg tudta nehezíteni! Az elmúlt évhez képest idén még ugyan keressük a legjobb csapatunkat, úgy is mondhatnám átmeneti időszakban vagyunk. Viszont kétség kívül közelebb érezzük magunkat ahhoz a szinthez, amelyet el szeretnénk érni. Jó úton haladunk! Kétség sem fér hozzá, hogy a Roma 100%-os motivációval megy majd bele az összecsapásba. “

A Real Madridról és a blancók gyengélkedéséről:

“Meglepett ami történt, főleg az, hogy mennyi ideig szenvedtek. Voltak problémáik a sérülésekkel, és nem várt dolgok is történtek. Most úgy látom visszanyerték az önbizalmukat, a higgadtságukat, és visszatértek fontos játékosok is. Egy nyugodtabb Real Madridot látok, egy elképesztő minőséget képviselő csapatot, amely bármi is történt az elmúlt időszakban, minden sorozatban esélyes. Kedd este is ők lesznek a favoritok.”

A Real hétvégi vereségéről:

“A Real Madrid mindig kilábal a nehéz helyzetekből. A nagy csapatok pontosan tudják, hogyan kell minél gyorsabban talpra állni!”

Kit tart a balncók legveszélyesebb játékosának:

“Talán Benzema az. Visszanyerte az önbizalmát, és felelősséget akar vállalni Cristiano Ronaldo pótlását tekintve. Rajta kívül azonban bármelyik Real Madrid játékos döntőnek bizonyulhat egy találkozót alakulását tekintve.”

Az AS Romáról, és arról, hogy vajon elérhetik-e a “farkasok” idén is a BL elődöntőjét:

“Az elmúlt idényben tettünk jó pár lépést előre. A nyáron megint változott, alakult a keret. Idő kell a csapat formálásához. Az egyik legfiatalabb csapatunk van nem csak Olaszországot, de a Bajnokok Ligáját is nézve. A jelent és a jövőt próbáljuk egyszerre szem előtt tartani. 17 különböző országból vannak játékosaink (Hollandia, Olaszország, Csehország, Franciaország, Szerbia, Svédország stb.). Ez egy olyan projekt, amely akkor lehet sikeres, ha kellő időt adunk neki! Hogy meddig juthatunk idén? Először is jussunk tovább a csoportkörből. Utána bármi történhet. Viszont az a természetes, ha már egyszer elértél egy magas szintre, de oda újra és újra fel akarsz kapaszkodni!”