Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Solari Iscónak is üzent a Velancia-meccs után!

A Valencia elleni 2:0-ás hazai győzelem után Santiago Solari elégedetten nyilatkozott csapata kapcsán.

(Kép: marca.com)

“Nagyszerű első félidőt produkáltunk, igazi csapatként játszottunk. A Valencia a második félidőben jóval direktebben futballozott, és több kockázatot vállalt. Megnehezítették a dolgunkat.De ez már csak így működik akkor, amikor egy csapat hátrányban van. Benzema, Courtois, Lucas Vázquez, a támadók, a védők, mindenki remekül teljesített. Elégedett vagyok!” – Kezdte Solari, aki nagyon röviden tért csak ki arra az Iscora, akivel az újságírók szerint megromlott a kapcsolata.

“Annyit kértem tőle, hogy ha nálunk van a labda, próbáljon meg döntőnek bizonyulni. Megtette amit kértem, elégedett vagyok az hozzáállásával.”

Az argentin tréner ezt követően a Real Madrid fiataljait dicsérte, akik közül Marcos Llorente és Sergio Reguilón ezúttal is ott volt a kezdőben. “A fiatal játékosok képesek plusz energiát adni a csapatnak. Meg kell adnunk nekik a lehetőséget, hiszen az elkövetkezendő 4-5 évben a Real Madrid jövőjét is jelenthetik. Itt van például Marcos Llorente, aki az AS Roma után egy újabb nagyon kemény és szervezett csapat ellen igazolta, hogy lehet rá számítani.” – Így Solari aki ennél a résznél utalt arra is, hogy megpróbálja a legmegfelelőbben használni minden egyes játékosát, hiszen számára fontos, hogy a keret összes futballistája elégedett legyen.

A blancók mestere a madridi karrierje legrosszabb időszakát élő Gareth Balről a következőket mondta: “Nem aggódom miatta. Az elmúlt időszakban nem érezte magát a legjobban, fáradtnak tűnt, de azt hiszem ez időnként teljesen természetes, ahogyan az is, hogy a szurkolók mindenkitől még többet várnak.”