Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-be tart a Juventus védője – sajtóhír

A korábbi híresztelések egyre inkább beigazolódni látszanak, a legfrissebb értesülések szerint a Juventus nem fogja marasztalni brazil balhátvédjét, aki iránt angol élcsapatok állnak sorban…

Ezúttal az olaszországi átigazolásokkal foglalkozó Calciomerato portál jegyezte meg, hogy a küszöbön áll Alex Sandro klubváltása, ugyanis a brazil bekk legalább 8 millió eurós fizetést szeretne a Juventustól, de Cristiano Ronaldo mögött Paulo Dybala keresi a klubnál a legtöbbet, és ő is “csak” 7 milliót, ellenben az angol kérők 10 milliós gázsival csábítanák őt a szigetországba.

A 27 éves védőt a 2019-2020-as szezon végéig köti szerződés a Juventushoz, de eddig nem közeledtek az álláspontok a hosszabbítást illetően, amely könnyen lehet, hogy most már nem is fog mindez létrejönni. Sandrót többek közt a Chelsea, a Manchester City és a Manchester United is tárt karokkal várná.

Sandro három évvel ezelőtt 26 millió euróért cserébe került a Juventushoz a Portótól, aktuális piaci értékét 45 millió euróban határozza meg a mértékadó Transfermarkt oldala.