Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs beelőzné az Arsenalt a tehetségért folytatott csatában – sajtóhír

Néhány napja arról szóltak a hírek, hogy az Arsenal lehet a befutó a kiszemelt tehetség megszerzésére, azonban úgy fest, hogy fordulhat a kocka, és egy közvetlen rivális szeretné lecsapni az AS Roma csillagát az “Ágyúsok” kezéről…

A Corriere dello Sport aktuális információi szerint a Tottenham egy 52 millió eurós ajánlattal készül Cengiz Ünder megszerzésére, miután a közelmúltban az olasz klub vezetése már egy 35 milliós próbálkozást elhárított.

Ugyanakkor további kérők is lehetnek még a török tehetség iránt, az Arsenal és a Chelsea egyaránt emelni készül a licitet, és egyes források szerint a Bayern München csapata is Robben pótlásaként számítana rá.

A 21 esztendős török szélső tavaly nyáron 13.4 millió euró ellenében a Basaksehir gárdájától az AS Romához, miután az olasz klub mellett többek közt az Arsenal és a Manchester City is szemet vetett rá. Ünder tavalyi szezonban 32 mérkőzésen kapott lehetőséget a Romában, s nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Az idei szezonban 17 pályára lépés alatt négyszer volt eredményes, kétszer a bajnokságban, kétszer pedig a BL-ben.