Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a Real Madrid Kovacic jövőjéről – sajtóhír

A Real Madridtól a Chelsea-ben kölcsönben szereplő Mateo Kovacic hamar megtalálta számításait Londonban, és az egykori madridi mellőzést követően hamarosan akár hosszútávon is a “Kékek” birtokába kerülhet…

A Diario AS információi szerint a Real Madrid nyitott a 24 éves horvát középpályás végleges eladására, és a horvát labdarúgó, valamint angol klubja is szívesen folytatná az együttműködést egymással, így valószínűleg az idény végén már “csak” az eladási ár összegén kell majd megállapodnia a két csapatnak.

Kovacic 2012 és 2015 között fiatal kora ellenére az Inter meghatározó játékosa volt, három évvel ezelőtt a Real Madrid 30 millió euróért és további bónuszokért szerezte meg őt a milánóiaktól, ám a spanyol fővárosban nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket. A középpályás három idény alatt mindössze 37 La Liga-mérkőzésen kezdett a blancók színeiben, utolsó évében mindössze 10 startja volt, jobbára csak csereként számoltak vele.

Kölcsönadása óta Maurizio Sarri kezei alatt viszont alapember lett a Chelsea-ben, ám a “Kékek” mellett a londoni vetélytárs, a Tottenham csapata is élénken monitorozza őt, és készen állhat majd ajánlatot tenni érte.