Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennél a csapatnál köthet ki Isco! – sajtóhír

A közelmúltban már beszámoltunk róla, hogy mely csapatok látnák szívesen soraiban a Real Madridnál kevesebb lehetőséghez jutó Iscót, azonban egy forrás már egy negyedik klubot emleget tuti befutóként…

A spanyol El Chiringuito a The Star értesüléseire hivatkozva említi meg, hogy a Real Madridtól távozni készülő Isco várhatóan a Manchester City csapatában fogja folytatni pályafutását.

A 26 éves középpályás alapembere volt többek közt Zinedine Zidane és Julen Lopetegui csapatának is, Cristiano Ronaldo nyári távozásával pedig sokan úgy vélték, hogy ő veheti át a karmesteri pálcát a csapatnál. Mindez nem sikerült neki, Solarinál pedig végképp a kispadra szorult, és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy menthetetlenné vált a helyzete a fővárosi klubnál, mely színeiben 2013 óta több mint 250 tétmérkőzést játszott le.

Mióta az argentin vezetőedző irányítja a “blancókat”, Isco egyetlen alkalommal sem került be a csapat kezdőjébe, rendszerint legfeljebb a kispadról beszállva jut némi lehetőséghez, és ezt a Transfermarkt szerint 90 millió eurós piaci értékkel bíró középpályás a hírek szerint igencsak nehezen viseli.