Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazájába térhet vissza a Manchester United mellőzött védője – sajtóhír

Minden jel arra mutat, hogy a Manchester Unitednél mellőzött hátvéd rövidesen vissza fog térni hazájába, egy olasz forrás szerint pedig már az is körvonalazódni látszik, hogy melyik csapathoz…

Az átigazolásokkal foglalkozó Calciomercato oldal szerint az Inter csapata lehet a favorit Matteo Darmian leigazolása iránt, aki a balul elsült manchesteri kitérőt követően térne vissza hazájába. Ugyanakkor megjegyzik, hogy Olaszországból még a Napoli és az AS Roma nyitott a megszerzése iránt, továbbá az Atlético Madrid és a Valencia is az érdeklődők közé tartozik.

A 28 esztendős Milan-nevelésű jobbhátvédet 2015-ben 12.7 millió font font ellenében vásárolták meg a Torinótól, ám amíg az első évében 39, majd 29, tavaly már csak 17 találkozón számítottak rá, az aktuális szezonra pedig teljesen kikerült pikszisből.

Darmian annak idején 4+1 éves szerződést kötött a Manchester Uniteddel, vagyis az évad végén lejáró szerződését további egy évvel megtoldhatnák, de a legtöbb forrás szerint a legvalószínűbbnek a januári elválás tűnik, főleg hogy játéklehetőség szűkében bizonyára elég olcsón végre tudná hajtani a transzfert valamelyik érdeklődő.