Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola nélkülözi legnagyobb sztárját a Chelsea ellen – hivatalos

Hivatalossá vált, hogy nem állhat csapata rendelkezésére a Manchester City soraiban Sergio Agüero a szombati, a Chelsea elleni Premier League-rangadón…

Az argentin klublegenda a közelmúltban egy edzésen szenvedett kisebb húzódást, mely következtében a Watford elleni, hétközi bajnokin sem léphetett pályára, a pénteki sajtótájékoztatón pedig Pep Guardiola menedzser megerősítette, hogy az idei szezonban 13 bajnokin 8 gólt szerző Agüero nem fog pályára lépni a Stamford Bridge-en.

A veretlen listavezető City jelenleg 10 ponttal előzi meg a Premier League táblázatán a negyedik helyet elfoglaló Chelsea-t, amennyiben le tudnák győzni a londoni “Kékeket”, gyakorlatilag végleg kigolyóznák a bajnoki címért folyó versengésből az egyik legfőbb riválist.

A Man. City még veretlen az idei szezonban (13-2-0-s rajt), de az utolsó három fordulóban kétszer kapituláló Chelsea sem kényszerült még főhajtásra saját közönsége előtt, így mindenképpen egy izgalmas, komoly téttel bíró összecsapásra van kilátás szombaton, 18 óra 30 perctől.