Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajban az Inter: egy sztárt el kell adni!

Hiába tért vissza hosszú évek után a Bajnokok Ligájába az Internazionale, mégis elégedetlenek az olasz klub vezetői. A hírek szerint ugyanis minimum nyolcaddöntős, de inkább negyeddöntős szereplésre vártak. A korai kiesés pedig a bevételeken is meg fog látszódni, ez pedig a állítólag azt fogja jelenteni, hogy egy-két sztártól el kell búcsúzniuk.

Több nagyon fontos játékos is tagja az Internazionale csapatának, ám a tehetség kevés, lévén a Bajnokok Ligája csoportfázisának legkeményebb négyesébe kerültek bele az FC Barcelona, a Tottenham és a PSV Eindhoven társaságában. Végül egy utolsó banánhéjon elcsúszva, de csak a harmadik helyen végeztek a kvartettben, ami egyenlő a tavaszi folytatással, de csak az Európa-ligában. Ez persze sokkalta kevesebb pénzügyi bevételt fog képezni az UEFA részéről, nem is beszélve az így generált jegyeladásokból, lévén biztos, hogy kevesebben lesznek kíváncsiak egy BATE, mint egy Manchester United elleni találkozóra.

Szóval a Gazzetta dello Sport már meg is írta, hogy a transzferpiacon bizony 40-50 millió eurós pluszra lesz szüksége az Internek a következő nyáron. Ezt pedig új játékosok szerződtetése mellett csak úgy tehetik meg, ha eladják olyan sokra tartott kiválóságaikat, mint például Milan Skriniar. A 23 esztendős szlovák válogatott védő 2022-ig van a Giuseppe Meazzaba láncolva, így szinte biztos, hogy nagyon megkéri majd az Inter az árát. Korábban a Manchester United érdeklődéséről lehetett vele kapcsolatban hallani, ám gyaníthatóan a topcsapatok többsége szívesen látná keretében a magas középső bekket.