Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Mourinho odaszólt Kloppnak!

José Mourinho azok után, hogy csapatával letudta a hétközi, számukra már tét nélküli valenciai BL-találkozót, elkezdett hangolódni a Liverpool elleni vasárnapi derbire. 

(Kép: goal.com)

“Szerintem nem kérdés, a legfontosabb az, hogy trófeákat nyerj. Különösen akkor lényeges ebben a szakmában mindez, amikor meg is van az esélyünk a végső győzelemre. Nem is beszélve arról, amikor egyértelműen ki is mondjuk, hogy ez a célunk.” – Idézi Mourinhot a goal.com.

“Talán nem mindig célszerű ezt hangoztatni. Ugyanakkor, ha megvan a kellő potenciál is a csapatban, ki kell mondani, hogy ‘nyerni akarunk’. Mindannyian tisztában kell hogy legyünk saját csapatunk képességeivel. Talán nem tévedek azzal, hogy Jürgen (Klopp)  kijelentette, hogy meg akarja nyerni a Premier League-t.” – Folytatta gondolatmenetét Mourinho, aki elsősorban most nem feltétlenül konfrontálódni akart Kloppal, de azért hű maradt sajátos stílusához.

“Amikor megvan a házad, elkezded hozzá megvenni a szükséges bútorokat. Ha ez sikerült, kezdődik a munka. Amennyiben a legjobb bútordarabokra költesz, nagyon kényelmes életed lesz!”

Az 55 esztendős portugál szakember egyébként a Manchester Unitednél azért még ha nem is halmozza a címeket, az MU-nál csak megnyerte már az angol Szuperkupát, az angol-Ligakupát, vagy az Európa-ligát. Jürgen Klopp ez idő alatt viszont valóban nem nyert trófeát a Liverpoollal.