Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szűken nyert hazai pályán az Inter – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 16. fordulójának nyitómeccsén az Inter fogadta a hétközi BL-ből való kiesést követően az Udinese csapatát. Sok izgalom nem volt a meccsen, ám végül ha szűken is, de hozta a kötelezőt, és győzött a milánói gárda Icardi révén!

Icardi góljával győzött hazai pályán az Inter (forrás: twitter.com/SerieA)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 16. fordulójában a hétközben a BL-csoportkör végeztével az onnan kieső, El-be jutott milánói Inter csapata az Udinese alakulatát látta vendégül a mérkőzés esélyeseként a bajnoki kör nyitányán.

Az első félidő során sok izgalmas esemény nem történt, viszont az Inter játszott veszélyesebben, és találta el háromszor a vendégek kapuját, míg az Udinese egyetlen lövésig sem jutott! Összességében viszont nem feltétlenül azok voltak a legveszélyesebb lehetőségei az Internek, amikor a hazaiak kaput találtak. Először a milánói gárda a 22. percben kerülhetett volna előnybe, de Icardi szöglet utáni csúsztatása Musso kapuja mellett kötött ki. A 26. minutumban Borja Valero ballal vette volna be az Udinese kapuját, de próbálkozása mellé ment. A 30. minitumban Asamoah beadása Larsen lábán pattant meg, a labda pedig kis híján bement a vendégek kapujába, de Musso védeni tudott. A 36. percben Asamoah beívelését követően Borja Valero fejjel próbált betalálni, de a labda mellé ment. A 43. percben Keita Baldé szerezhetett volna vezetést az Inter számára, de erős lövése középre tartott, és Musso hárítani tudott.

A fordulás után sem változott sokat a helyzet, bár az Udinese is eljutott lövésekig már a fordulás után nem túl sokkal. Az áttörés a 74. percben úgy tűnt megjöhet, ugyanis ekkor egy hazai szögletet követően a vendégek tizenhatosán belül kezezett Fofana, melyet a játékvezető is megerősített a videózás után, így tizenegyest ítélt a milánóiak javára! A labda mögé a 76. percben Icardi állt, aki higgadtan értékesítette a büntetőt (1-0)! A 81. minutumban De Paul egyenlített volna, de Handanovic hárítani tudott. A hajrában, a 89. percben Icardi csukafejese is beakadt, de az argentin második gólját les miatt nem adták meg. A négyperces hosszabbítás során pedig nagy izgalmak már nem voltak, így pedig ha szűken is, de hozta hazai pályán az Inter a kötelezőt az Udinese 1-0-s legyőzésével.

Serie A, 16. forduló
Inter – Udinese • 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Icardi (76. – büntetőből), ill.

VIDEÓ HAMAROSAN!