Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Ajax üzent a Barcának és a Man. Citynek!

A januári átigazolási időszak közeledtével egyre hangosabbak a pletykák, feltételezések a világsajtóban, azonban az Ajax sportigazgatója a minap egyértelműen közölte álláspontját fiatal tehetségei eladásával kapcsolatban…

A hollandok egykori kiválókapusa, az Ajax sportigazgatójaként tevékenykedő Edwin Van der Sar ismertette véleményét Matthijs de Ligt és Frenkie de Jong esetleges klubváltását illetően, miután többek közt az FC Barcelona és a Manchester City is mindkettejüket árgus szemekkel figyeli.

“Nem, nem, és nem. Kizárt dolog, hogy bármelyiküket is eladjuk a szezon közben, természetesen ha mondjuk nehézségeink lennének, akkor más lenne a helyzet, de erről jelenleg szó sincs.”

Az amszterdami gárda a Bajnokok Ligája hétfői sorsolásán a címvédő Real Madridot kapta ellenfeléül, mellyel kapcsolatban a friss Golden Boy-győztes de Ligt a következőképpen értékelt:

“Bejutottunk a 16 közé, ami a célunk volt, de természetesen minél tovább szeretnénk eljutni, a Real ellen sem feltett kézzel akarunk kimenni a pályára. A legfőbb célunk, hogy a bajnoki versenyfutásban nyomást helyezzünk a PSV-re, és a Kupát is meg szeretnénk nyerni.”