Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Mbappé elárulta, hogy ki volt a hőse

A mai napon még mindig csak 20. életévét töltöte be Kylian Mbappé, ám eddigi rövid karrierje során már több sikert elért, mint amit a futballisták többsége soha nem ér el. A Paris Saint-Germain támadója idén világbajnok lett, ám a jelek szerint nem szállt el magától, és még mindig a rá jellemző laza őszinteséggel válaszol a kérdésekre.

Kylian Mbappé az egyik legfontosabb tagja a Paris Saint-Germainnek, és a világbajnok francia válogatottnak. A párizsi születésű támadó az elmúlt alig egy-két év alatt a világ egyik legértékesebb játékosává érett, miközben kortársai java még ilyen idősen a kezdőcsapatba kerülésért küzdenek jóformán. Természetesen Mbappé is focirajongó kisgyerekként kezdte, és a fiatal játékos a mai napig rajong azokért a sztárokért, akiket egykor idoljainak tartott, ma pedig akár mellettük, vagy éppen ellenük lép pályára.

Mbappé a születésnapja alkalmából a Le Parisiennek adott interjút:

„A legemlékezetesebb születésnapom az volt, amikor 14 lettem. Egy hétig a Real Madridnál edzhettem, így hát elég szerencsés voltam ahhoz, hogy találkozzak Zinedine Zidane-nal és Cristiano Ronaldoval. Láttam a Real Madrid nagycsapatának valamennyi sztárját. Nagyszerű volt. Tizenévesen Cristiano Ronaldo rajongója voltam. Utánoztam, amit csak csinált. Lehetőségem volt találkozni a francia válogatott sok tagjával is, mint például Zinedine Zidane-nal, és Thierry Henry-val.”

– büszkélkedet izgalmas gyerekéveivel, a PSG csillaga.