“Ha Mbappe a Real Madridba igazol, jobb lesz, mint Ronaldo”

Sz. Andrea
Sz. Andrea
újságíró, 2018 december 23. 19:11

Luis Campos, az AS Monaco korábbi technikai igazgatója úgy véli, hogy Kylian Mbappe még Cristiano Ronaldónál is nagyobb Real Madrid játékos lesz, ha egyszer odaigazolna. 

Forrás: foxsports.com

Luis Campos akkor volt az AS Monaco technikai igazgatója, amikor még Kylian Mbappe a klubnál focizott. A szakember a francia Telefoot tv-műsornak nyilatkozott, és szerinte a fiatal támadó kiválóan illeszkedne a Real Madrid játékába, sőt odáig ment, hogy még Cristiano Ronaldónál is nagyobb játékos lehet belőle.

“Kylian a szenvedélyes futballt képviseli, amit mindenki imád nézni. Kiváló labdarúgónak tartom, és pont ezért egyszer szeretném Real Madrid mezben látni. A Real egy olyan klub, ami tökéletesen megfelelne a képességeinek, és ahová a nagy játékosok mind menni akarnak. Elképzelem, ahogy a jövőben a Santiago Bernabeu stadionban ülök, és élvezem az Mbappe-show-t. Mostanában már több meccset dönt el, mint Neymar, és ha figyelembe vesszük a korát, akkor még Cristiano Ronaldónál is jobb lesz. Szerintem több Aranylabdát is fog nyerni.”

Mbappe 2017-ben igazolt a PSG-hez akkor még kölcsönben, idén nyáron viszont már véglegesen is a párizsi klub játékosa lett. Akkoriban a Real Madrid is élénken érdeklődött a francia csodagyerek után, és a kiszivárgott információk szerint ajánlatot is tettek érte, de Mbappe végül a PSG-t választotta.