Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba duplázott, simán nyert újra a Manchester United! – videóval

A Premier League 19., karácsonyi fordulójában a Manchester United a Huddersfield csapatát látta vendégül. Végül nagyon simán győzött a manchesteri gárda, mely Solskjær irányítása alatt második találkozóját is nagyon simán nyerte meg!

Pogba két alkalommal is bevette a Huddersfield kapuját a Manchester United újabb győztes meccsén (forrás: twitter.com/premierleague)

A Premier League karácsonyi, 19. fordulójában, tehát a Boxing Day alkalmával ma délután a Manchester United a Huddersfield csapatát fogadta. A hazaiak második meccsüket játszották miután Mourinho-t menesztették a klub éléről, és átvette a Vörösök irányítását Solskjær. Természetesen a találkozó esélyese a manchesteri klub volt.

Az egész első félidőben a United dominált, azonban ettől függetlenül a 10. percben a Huddersfield előnybe kerülhetett volna, azonban Kongolo a kapu fölé lőtte a labdát. Majd a 29. percben a Manchester United talált be a vendégek kapujába, amikor a szögletet követően Matic volt közelről eredményes (1-0)! A 40. percben tovább növelhette volna előnyét a hazai gárda, ám Dalot nagy helyzetben a kapu mellé lőtt. Ezzel együtt a hazaiak domináltak a szünetig, és egygólos manchesteri előnnyel ért véget az első játékrész.

A fordulást követően is a Huddersfield alakított ki először nagyobb lehetőséget, és kis híján az egyenlítést is összehozta, amikor a 62. percben Depoitre egy szögletet követően lőtt a kapura, azonban De Gea óriásit védett, így ekkor elmaradt a gól. Két perccel később azonban a túloldalon esett találat, így kettővel vezetett már a United! A 64. percben Herrera látta meg a jól helyezkedő Paul Pogbát, a francia pedig miután megkapta a labdát, a kapuba jutatta azt (2-0)! A 78. percben pedig jött Pogba újabb gólja! A francia játékos ekkor távolról vette be a Huddersfield kapuját, és végérvényesen eldöntötte csapata javára a meccset (3-0)! Végül a 88. percben szépíteni tudott a Huddersfield, melynek gólját Zanka szerzett közelről (3-1)! Ezután már több gól nem esett, de a Manchester United így is újból sima győzelmet aratott, első két meccsét tehát megnyerte Solskjær irányítása alatt a csapat!

Premier League, 19. forduló
Manchester United – Huddersfield • 3-1 (1-0)
Helyszín: Old Trafford – 74.523 néző. Vezette: Jonathan Moss
Gólszerzők: Matic (29.), Pogba (64., 78.), ill. Zanka (88.)

VIDEÓ HAMAROSAN!