Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramsey újabb csapattal tárgyal(t)

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk Aaron Ramsey és az Arsenal útjai a nyártól elválnak, ugyanis a walesi középpályás szerződéshosszabbítását visszavonta a londoni gigász, így természetes, hogy a játékos már új csapatát keresi. 

Ezt pedig januártól hivatalosan is “csinálhatja”. A Sky Sports értesülései szerint Ramsey már tárgyalt a Serie A “nagyjaival”, a Juventussal, az Interrel és a Bundesliga rekordbajnokával, a Bayern Münchennel is, ám most a francia nagyágyú, PSG is képbe került.

Ugyanis angol értesülések szerint a fővárosiak is felvették a kapcsolatot a walesi képviselőivel és szintén megpróbálják megszerezni egy (természetesen) még kedvező ajánlattal, annak érdekében, hogy 2019 júniusától az ő csapatukat erősítse.

Ramsey helyét a nyáron érkező Unai Emery nem találta meg (?), ennek köszönhetően is került a “partvonalra” és lett visszavéve tőle a szerződéshosszabbítási ajánlat, így a jövő nyáron ingyen távozhat a klubtól. Az, hogy jól döntött-e vele kapcsolatban a spanyol mester, azt majd az idő eldönti.