Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea elutasította a Bayern München ajánlatát! – sajtóhír

A Sky Sports legfrissebb értesülései alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea elutasította a Niko Kovac által irányított Bayern München 20 millió fontos ajánlatát, amit a német sztárcsapat Callum Hudson-Odoi játékjogáért tett…

Hatalmas tehetségnek tartják a mindössze 18 esztendős Callum Hudson-Odoit, azaz egyáltalán nem meglepő, hogy az ifjú angol utánpótlás válogatott szélső támadót többek között a Bayern München is szeretné soraiban tudni. A bajorok állítólag megtették első ajánlatukat, amit a Chelsea rögtön visszautasított, mivel a londoni kékek a már említett ár kétszeresét szeretnék az asztalon látni. 

Callum Hudson-Odoi az aktuális idényben a Chelsea legjobbjai között illetve a B csapatban is pályára lépett, előbbiben 6 tétmérkőzésen kapott lehetőséget eddig, míg utóbbiban 5 találkozón jutott szóhoz az ifjú tehetség. Hudson-Odoi egyébként már 7 esztendős kora óta tartozik a Chelsea kötelékébe, ráadásul Londonban született, azaz gyakorlatilag minden ehhez a városhoz köti.