Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “Európa legjobbja ellen kellene valamit kitalálnunk!”

Josep Guardiola az újévi ünneplés helyett már javában a Liverpool elleni, január 3-ai, döntő fontosságú csúcsrangadóra hangolódik.

(Kép: telegraph.co.uk)

Mint ismert, a “vörösök” előnye 7 pont a második City előtt a Premier League-ben. Talán mi sem használtunk nagy szavakat azzal, hogy ‘döntő fontosságúnak’ neveztük a találkozót, hiszen amennyiben a Liverpool nyerni tudna Manchesterben, 10 ponttal meglépne a legfőbb kihívójának tartott Man. Citytől.

Pep Guardiola is pontosan tisztában van a meccs jelentőségével, így már miután lefújták csapata Southamton elleni bajnokiját, már a Liverpool elleni meccsről beszélt.

“Jól játszottunk most, ugyanakkor az a probléma, hogy egy fantasztikus csapat vár ránk. Talán a Liverpool most Európa, de nevezhetjük úgy is, hogy a világ legjobb csapata. Top formában vannak. Ezt el kell fogadnunk. Nem tehetünk mást, mint felkészülünk ellenük, a saját futballunkat játsszuk, és meglátjuk ez mire lesz elég.” – Idézi a Sky Sports a City trénerét.

“Az elmúlt időszakban igencsak megtépázták a hírnevünket, és az önbizalmunk sem feltétlenül volt a helyén. Ugyanakkor minden adott, hogy visszataláljunk a helyes útra. Minden csak rajtunk múlik, így biztosak lehetnek benne, hogy a Liverpool ellen mindent beleadunk majd. Remélem a szurkolóink is felkészülten érkeznek az ütközetre!” – Tette még hozzá a City menedzsere.

A Man. City – Liverpool csúcsrangadót egyébként január 3-án, csütörtökön, 21:00-tól játsszák majd az Eitihadban.