Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi őt szeretné a védelembe! – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint az FC Barcelona vezetősége gőzerővel dolgozik azon, hogy a következő szezontól, vagy akár már most januárban megerősítse sokat bírált hátsó alakzatát, és természetesen ebben kikérik legnagyobb klasszisuk véleményét is…

A spanyol átigazolási pletykákkal foglalkozó Don Balón beszámolója értelmében Lionel Messi véleménye szerint amennyiben csapata valóban nem fogja tudni megszerezni Matthijs de Ligt játékjogát, akkor az FC Barcelonának az Inter tehetséges védője, Milan Skriniar leigazolásán kéne dolgoznia.

A 23 esztendős szlovák válogatott hátvéd 2017. nyarán 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és már a tavalyi szezonban rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, a jelenleg futó idényben 17 bajnokin és hat BL-csoportmeccsén szerepelt, a közelmúltban a Real Madrid is megfigyelte őt, de esetében a lapok már jó ideje cikkeznek angol sztárcsapatok érdeklődéséről is.

Skriniar jelenlegi piaci értéke 60 millió euró a Transfermarkt szerint, szerződése pedig még 2022-ig érvényes a milánói csapatnál, akik az eddig kiszivárgott információk szerint 90 millió euró alatt nem szeretnének tőle megválni.