Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wolverhampton: a legnagyobb kínai tehetséget igazolták le – HIVATALOS

Tegnap hivatalosan is bejelentésre került, hogy a portugál transzferpiaci érdekkapcsolatokkal rendelkező Wolverhampton Wanderers mindenben megegyezett legújabb csillagával. Ő nem más, mint a kínai származású David Wang.

Az eredeti nevén, Jiahao Wangként regisztrált kínai játékos a spanyolországi Cuencaban született. A hírek szerint az igazi hazafiként a kínai válogatottba vágyó, alig 19 esztendős jobbszélső az egyik legígéretesebb nem európai származású, de az öregkontinensen pallérozódó tehetség. Sőt, a nem éppen mértékadó, de igencsak olvasott Guardian is elismerte a Wangban rejlő potenciált. A brit lap szerint nevezett focista 2018-ban ott volt egy olyan elit, hatvanfős listán, amely a világ legtehetségesebb játékosait sorolta fel.

Persze a jó hírverés még semmi, ám az eddig a spanyol Estudiantes-ben játszó támadóval a Premier League-ben szereplő Wolverhampton már meg is egyezett. Igaz, az angol klubnál egyelőre nem számolnak Wanggal. A jövő héten születésnapozó játékos az előttünk álló félévet a portugál Sporting U23-as csapatánál tölti, s csak ezután csatlakozik a „Farkasokhoz”.