Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol csapatok szemelték ki az AC Milan kiválóságát – sajtóhír

A több sebből vérző AC Milan egyik húzóemberét immár az angol bajnokság (Premier League) élmenő sztárcsapatai is kinézték maguknak, de a tehetséges klubváltására várhatóan legkorábban csak nyáron kerülhet sor…

Az olaszországi átigazolásokkal foglalkozó Tuttomercatoweb portál jelentése szerint a Chelsea és a Tottenham csapata egyaránt szemet vetett az AC Milan idei szezonjának egyik legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtó játékosára, a tehetséges középpályás Franck Kessié-re.

A 22 esztendős elefántcsontparti középpályást 2017 nyarán két évre vette kölcsön az AC Milan az Atalantától 8 millió euró ellenében, idén júniusában pedig további 24 millióért véglegesen megvásárolhatják őt a bergamóiaktól. Kessié az első milánói szezonjában 54 mérkőzésen léphetett pályára és öt gólt szerzett, míg a jelenlegi, második idényében 21 meccsről három találatnál jár, s egy kivételével eddig az összes bajnokin szóhoz jutott.

Ráadásul több csapattárs sérülése vagy formahanyatlása következtében Kessié abszolút alapember lett az olasz bajnokságban (Serie A) ötödik helyen telelő milánói gárda középpályáján. Fontos szerepéből kifolyólag a januári távozása szinte teljesen elképzelhetetlen, de könnyen lehet, hogy nyáron Anglia felé veheti az irányt, s nem mellesleg korábban már a PSG is érdeklődött iránta.