Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale már közel jár a rekordszámú sérüléshez

A Real Madrid csütörtök este pótolta be a Klubvilágbajnokság miatt elmaradt bajnokiját a Villarreal ellen, és mindössze csak egy döntetlent tudtak összehozni. Ezen felül azonban egy másik problémája is akadt a királyi gárdának, mégpedig az hogy Gareth Bale már megint megsérült. 

Forrás: Marca

Gareth Bale a Villarreal elleni döntetlen bajnokin sérült meg, és a második félidőre már ki sem ment a pályára. A walesi támadó a vádliját fájlalva ült le a gyepre, ami nem egy különleges látvány már a Real Madrid szurkolói számára. Bale már 22-szer sérült meg, amióta a királyi gárdához igazolt. A Villarreal ellen volt a 13. alkalom, amikor valamilyen probléma miatt le kellett vonulnia a pályáról, és már 84 mérkőzést kellett kihagynia a sérülések miatt.

Bale-nek a legtöbbször izomproblémái vannak. A játékos próbál ellene tenni, például, hogy az egész félidei szünetet nyújtással tölti, de már a sportautója vezetésével is felhagyott, illetve ha az edzéseken vagy a meccseken úgy érzi, hogy baj van, inkább abbahagyja a játékot.

A Real Madrid úgy tűnik, hogy kínosan éli meg ezeket a sérüléseket. Habár már a szezonban is voltak problémái, amelyek miatt meccseket hagyott ki, a klub már több mint egy éve nem adott ki hivatalos közleményt arról, hogy Bale sérült lenne. Arról sincs még információ, hogy most mennyi időt kell kihagynia.