Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: egyre biztosabb a Spurs sztárjának érkezése

Az AS szerint nem voltak üres pletykák az eddigi hírek arról, hogy a Real Madrid együttese a közeljövőben a Tottenham Hotspur sztárjával, Christian Eriksennel erősíti meg a keretét. A spanyol lap szerint egy újabb ék verődött a londoni klub és a dán támadó kapcsolatába.

Decemberben végre megtalálta a góllövő cipőjét is Christian Eriksen, aki a szezon eleje óta szenvedett gólínségben. Igaz, eközben a csapata, vagyis a Tottenham remek őszt produkált, lévén szinte folyamatosan a Premier League dobogóján feszített, valamint túlélte a Barcelona, az Inter és a PSV által fémjelzett BL-csoportját is.

Az AS szerint Eriksen már jó ideje próbálkozik azzal, hogy komoly fizetésemelést csikarjon ki az általában igencsak fukar klubvezetésnél. Azonban a dán játékos kívánsága süket fülekre talált a beszédes nevű Daniel Levy elnöknél. Állítólag kapcsolatuk olyannyira megromlott, hogy mostanság semmiféle tárgyalásra nincs esélye a keret egyik legértékesebb játékosának. Pedig a mostani szerződése a következő idény végén, tehát 2020-ban lejár. A pletyka szerint a Real Madrid a londoni felek közötti ellentétet szeretné kihasználni Eriksen megszerzése érdekében. Vajon januári, vagy nyári ajánlattétel a valószínűbb?