Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “El kell fogadnunk, hogy problémánk van!”

A Real Madrid meglepő, Real Sociedad elleni vereségét követően Luka Modriccsal igencsak önkritikusan nyilatkozott.

(Kép: as.com)

“Ez a vereség igazán fájó. Hasonlóan lassan kezdtünk, mint a Villarreal ellen. A kiállításig ugyanakkor elég sok lehetőségünk volt, amelyeket nem tudtunk gólra váltani.  Azt hiszem ,a góllövés mellett a koncentrációval is problémánk van mostanság. Ezeken a területeken sokkal jobban kell lennünk.” – Idézi az AS 2018 Aranylabdását.

“El kell fogadnunk, hogy problémánk van! A helyzetkihasználás mellett még egységesebbnek kell lennünk a pályán. Ezeket át kell beszélnünk. Ahogy jómagam is, úgy még jó páran messze vannak legjobb formájuktól. Felelősséget kell vállalnunk, hiszen ez most egyáltalán nem egy könnyű időszak.” – Így Modric, aki szerint akkor, ha közösen magukba néznek, megtalálhatják a megoldást a formajavulásra.

A horvátok klasszisa kiállt Santiago Solari mellett is, mondván nem feltétlenül az edző az egyetlen bűnbak. “Solari remek munkát végez, viszont nem szerezhet gólt helyettünk, ahogyan nem is akadályozhatja meg azt sem, hogy az ellenfél betaláljon. A pályán nekünk kell jobban teljesítenünk, és ahogy már mondtam jobban kellene koncentrálnunk. Bízunk Solariban, ahogyan ő is bennünk. Kiállunk mellette, senki nem is hibáztatja őt. El kell fogadnunk, hogy problémánk van, és közösen, mielőbb megoldást találni rá.”