Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pavard: kosár a Napolinak, jöhet a…

Szinte berobbant idén a világ legjobb védői közé a francia válogatottal világbajnoki címet nyert Benjamin Pavard. A német Vfb Stuttgart játékosa jelenleg sérüléssel bajlódik, ám ennek ellenére nem felejtkezett meg róla a futballsajtó.

Ben Pavard a Lille-ben nevelkedett, ám már 2016 óta a rapszodikus Stuttgart játékosa, amely gárdával jelenleg is a kiesés ellen harcol a Bundesliga 2018-19-es kiírásában. Egyébként is erősen valószínű, hogy a francia légiós elhagyja a sváb klubot, egy esetleges szezonvégi kiesés pedig szinte biztosan a legéletrevalóbb kérő karjaiba lökheti. Igaz, a Vfb-vel egyetemben nem fut igazán fényes idényt.

Már a nyár óta pletykálják Pavard-ral kapcsolatban a Bayern Münchent, ahol most már igencsak szükségesnek mutatkozik egy jelentős frissítés és fiatalítás. A 22 éves világbajnok elsősorban középsővédő, de például a gall válogatottban is bátran számítottak rá a jobb oldalon.

A Stuttgarthoz egészen 2021-ig köti szerződés Pavard-t, így minimum 40-50 millió eurót kell majd kicsengenie a potenciális vásárlónak. Amely aligha lesz a Napoli, ugyanis az olasz klubról maga a játékos ügynöke, Joseph Mohan árulta el, hogy nem is akarnak tárgyalni velük. Ellenben az előttünk álló hónapokban várják az ajánlatokat. Ebben az esetben pedig alighanem a Bayern Münchené lesz a legütőképesebb kártya a német bajnokságban.