Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ha Isco helyében lennék, bizony aggódnék!”

A blancók korábbi kiváló csatára, Predrag Mijatovic a Cadena SER rádió népszerű ‘El Larguero’ című műsorában osztotta meg gondolatait a Real Madrid jelenéről.

(Kép: as.com)

“A bajnokságban ez eddig nagyon kevés, amit mutatott a csapat. Már most 10 pontos a hátrány. Azt hiszem el kell kezdeni más versenysorozatokra koncentrálni, hiszen nem gondolnám, hogy innen bajnok lehetne a Real!” – Kezdte a blancóknál 1996 és 19999 között futballozó támadó, akinek feltették azt a kérdést, hogy mindezek tükrében vajon Solari is képes lehet “beugró” edzőként BL-t nyerni, mint tette azt Zinedine Zidane.

“Hogy mindez megismétlődhet idén is a Reallal? Azért ennél ez sokkal komplikáltabb. Csak gondoljunk bele, hogy Zidane is tizenegyesekkel nyerte meg a BL-t, de vajon mi lett volna, ha rosszul jön ki a büntetőpárbajból? Zidane ráadásul nagyon közeli kapcsolatot alakított ki a játékosokkal, hatalmas önbizalma volt annak a csapatnak, köszönhetően az edzőnek is. A mostani Real Madridon nem látszik ez a magabiztosság.” – Folytatta Mijatovic, itt megjegyezve még, hogy szerinte Solari jó unkát végez, viszont egyáltalán nincs könnyű dolga.

Ez után következett kiemelten Isco és Gareth Bale. Mijatovic szerint utóbbi klasszis játékos, de már csak a sérülései miatt sem lehet igazi vezér; utóbbi pedig szerinte rejtély, éppen milyen passzban van.

“Személy szerint kedvelem Bale játékát, de sajnos nem lehet igazi vezérként számítani rá. A szurkolók olyan futballistát szeretnének látni, aki minden meccsen bevethető, és igazi vezérként, magas szinten teljesít. Azt gondolom Bale önbizalmának sem tesz jót ez az egész. (…) Isco? Őt nem lehet nem számításba venni, ugyanakkor nem lehet 100%-ban sem számítani rá, és ez probléma! Az ő helyében kicsit aggódnék is!” – Fogalmazott a Real színeiben 118 találkozón 36 gólt szerző, a blancókkal Bajnokok Ligáját is nyerő Mijatovic.