Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

105 milliót kérnek az Atlético Madrid játékosáért! – sajtóhír

Sajtóinformációk szerint előző klubja jelentős kártérítést kér a múlt nyáron az Atlético Madridhoz szerződött fiatal támadóért…

A portugál A Bola riportja értelmében a Sporting CP vezetősége 105 millió eurós kártérítést kérne az Atlético Madrid csapatától a tehetséges támadó Gelson Martins múlt nyári klubváltása miatt, aki azt követően távozott a lisszaboni csapattól, hogy a csapat edzésén az elégedetlen szurkolók a játékosokra támadtak.

A lap úgy tudja, legalább 50 milliót szeretnének a válogatott futballista távozásából látni, ha pedig nem születik peren kívüli egyezség a klubok közt, úgy a Sporting továbbra is az UEFA-tól vár megoldást – nyáron 105 millió eurós kártérítési követelést nyújtottak be az európai szövetségnél. Ennyi lett volna Martins kivásárlási ára, amennyiben egy klub alkudozás nélkül el akarja vinni Lisszabonból.

A 23 éves Martins 2015 és 2018 között 25 találatot szerzett a Sporting első csapatának színeiben, de a madridi klubnál eddig kevésbé váltotta be a hozzáfűzött reményéket, jobbára csak epizódszereplő tudott lenni a Wanda Metropolitanóban, szezonban 12 pályára lépésén egyetlen gólt szerzett a Királykupában.