Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pepe: „Egy igazi temető volt a Real Madrid…”

A Besiktassal való szakítása után nem sokáig magányoskodott a szabadlistás játékosok között a veterán Európa-bajnok védő, Pepe. A brazil származású, ám portugál válogatott bekk korábban tíz éven keresztül volt a Real Madrid játékosa, illetve nagy sikerek és csúnya betlik részese.

Pepe 2017-ben hagyta el a Real Madridot, és lett a török Besiktas játékosa, amellyel a múlt hónapban elváltak útjaik egymástól, hogy aztán „hazatérhessen” a Portohoz. A „Sárkányokat” még 2004 és 2007 között szolgálta a nemsokára már 36 esztendős középsővédő. Így a nosztalgikus élménye felidézése mellett, a Dragao otthonos légkörében már újra nyugodtan nyilatkozhatott, a zaklatott december után. Pepe tett egy nagyon érdekes kinyilatkoztatást arról is, amikor elhagyta a Portot, és a Real Madrid játékosa lett:

„Amikor megérkeztem a Realba, a klubot a középsővédők temetőjének tekintették, mert senkit sem tudtak megszerezni arra a posztra. Attól a szezontól olyat kellett tenni, amit korábban sosem.”

– utalt Pepe arra az időszakra, amikor el kezdett kialakulni végre egy keményebb mag a „Királyiak” védekezésében, melynek egyik tagja ő maga, a másik pedig Sergio Ramos volt.