Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Solari Isconak is üzent a hétvégi meccs előtt!

Most már egyre inkább nyilvánvalóbb, hogy a Real Madrid háza táján bizony okozhat némi fejtörést Santiago Solari vezetőedzőnek Isco helyzete.

(Kép: as.com)

Mint ismert, a spanyol válogatott karmester finoman szólva sincs kirobbanó formában, és a hírek szerint kettőjük viszonya Solarival sem túl fényes. Talán maga az argentin tréner is érzi, hogy valahogy meg kellene nyerni Iscot, így lehet ezért is üzent neki a mester a Betis elleni vasárnapi bajnoki (20:45) előtt.

“Isco rendben van, viszont a végső csapatot még nem neveztük meg. Vannak sérültjeink, így meglátjuk ki kerül be a kezdőbe. 24 játékosom van, mindegyikőjüket kedvelem. Az a legrosszabb, hogy mindig lesznek olyanok, akik kimaradnak. Ettől függetlenül mindenki meg fogja kapni a lehetőséget!” – Így Solari, amikor arról kérdezték, hogy Isco vajon a Betis ellen visszakerülhet-e a kezdőcsapatba.

A sajtótájékoztatón láthatóan különösen érdekelte az újságírókat a 26 esztendős karmester helyzete, hiszen például feltették Soalrinak azt a kérdést is, hogy megkönnyebbülne-e, ha Iscot netán elengedné a klub a téli átigazolási szezonban. “Minden játékosom fontos, és fontos is lesz a szezon során! Három sorozatban vagyunk még érdekeltek, egészséges versenyhelyzetet kell teremtenünk. Most viszont az a legfontosabb, hogy a Betis ellen nyerni tudjunk, hogy csökkenteni tudjuk a különbséget az előttünk állókkal szemben.” – Adott azért igen diplomatikus választ Solari.