Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: hihetetlen gólokkal kényeztetnek Spanyolországban – videóval!

Sokan csak legyintettek a szombatra a spanyol bajnokság 19. fordulója kapcsán, mondván az igazán nagy (és érdekes) csapatok majd csak vasárnap játszanak. Aki így tettbődületes gólokról maradt le – segítünk pótolni.

Kezdésképp a Leganes hozni tudta a kötelezőt, és El Nesyri találatával legyőzték az újonc Huescát. Ez önmagában nem egy nagy durranás, a Valencia találkozója azonban már jóval fordulatosabb és látványosabb lett. Marcelino együttese hazai környezetben csapott össze a Valladoliddal. Az első játékrész nem sok érdemleges történést hozott, a szünet után azonban felpörögtek az események. Az 54. percben Rodrigo hagyott ki egy büntetőt, ezt a hibát azonban a csapatkapitány Dani Parejo javítai tudta a 71. percben. A középpályás teljes erőből, kapásból küldte a labdát kapura, a vendégek portása pedig esélytelen volt a hárításra. Ez a bomba azonban nem ért 3 pontot: a 82. percben Alcaraz szabadrúgásból szerzett hatalmas gólt és mentette döntetlenre csapatának az összecsapást.

https://www.youtube.com/watch?v=kdl7m0AZbSk

Még jobb meccsnek tűnt a Girona és az Alaves randevúja, ahol a katalán házigazda alaposan meg tudta nehezíteni az idei meglepetéscsapat dolgát. Stuani már a 12. percben betalált, nem is akárhogyan: háttal a kapunak, szinte már ollózós mozdulattal volt eredményes. Erre a vendégek csak a második játékrészben tudtak válaszolni. Az 50. percben Calleri tudta átjátszani a labdát Borja Bastonhoz, aki pedig nem volt lesen, így közelről be tudott találni. 1-1 lett a vége, ahogy az esti Villarreal-Getafe mérkőzés is majdnem így zárult. Molina az 52. percben kihasználta azt, hogy senki sem vette komolyan, így miután megvert egy védőt, kapura is durrantott – a lövését pedig a kapus kissé bevédte a rövid oldalon, ettől viszont igaz, hogy parádés találat volt. Bánhatják a Gatefénál, hogy a hajrában Cabrera hibájával kis híján elbukták a győzelmet. A vendég védő egy ártalmatlannak tűnő beadásnál avatkozott rosszul a játékba és senkitől sem zavartatva szerzett finoman szólva is elkerülhető öngólt. Itt azonban még nem volt vége: Angel a 89. percben egy makulátlan átemeléssel ismét előnyhöz juttatta a csapatát – ez pedig végül ki is tartott a végéig. Ekambi ugyanis a Villarreal részéről kihagyott egy tizenegyest a 92. percben, amivel a sárgák elbuktak, a Getafe viszont megérdemelten nyert.

Szombati eredmények:

Leganes – Huesca 1-0
Valencia – Valladolid 1-1
Girona – Alaves 1-1
Villareal – Getafe 1-2