Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Morata már új klubjával tárgyal – sajtóhír

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk, Alvaro Morata és a Chelsea nem ragaszkodik egymáshoz. Mi több a hírek szerint mindkét fél azon dolgozik, hogy “megszabaduljon” egymástól, úgy fest ez most könnyen összejöhet. 

Ugyanis angol lapértesülések szerint az Atletico Madrid és a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat egymással a spanyol válogatott csatárt illetően.

A londoni klub nem titkoltan már a helyettesét keresi Moratának, erre a pozícióra pedig az első számú kiszemeltje Maurizio Sarrinak korábbi játékosa Gonzalo Higuain. A B-terv pedig a Bournemouth sztárja Calum Wilson.

Morata Londonba érkezése óta keresi önmagát, az idei szezonban volt egy olyan periódus mikor már “felcsillant” valami a régi “gólvágóból” , ám azóta a kezdőpozícióját is elvesztette.

A támadónak Madrid nem lenne ismeretlen ugyanis az Atletico Madrid volt az első klubja, majd onnan került a Getaféhez és azt követte a Real Madrid. Egy biztos, hogyha a transzfer összejönne és a Diego Simeone csapata megszerezné Moratát, akkor még pikánsabbá tenné az amúgy is “csípős” hangulatú madridi derbiket.