Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közeleg a Real védő igazolása – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a Real Madrid a januári átigazolási időszakban mindenképpen végrehajtani készül a hosszabb ideje kiszemelt fiatal hátvéd leigazolását, aki aztán nyáron csatlakozna…

A Marca értesülései szerint a Real Madrid közel áll a megállapodáshoz az FC Portóval Eder Militao megszerzése ügyében, akit a “blancók” már a januári átigazolási időszak során meg szeretnének vásárolni nyárra vonatkozóan.

A 20 esztendős védő múlt nyáron ötéves megállapodást kötött a portugál bajnoki címvédővel, ahová a Sao Paulo csapatából szerződött, és röviddel a leigazolását követően az idei szezonban máris csapata alapembere lett, miközben ősszel a brazil felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. Emellett jelölve volt az idei Golden Boy-választáson, melyen az év legjobb fiatal játékosát választották meg.

Korábban angol csapatok is élénken érdeklődtek iránta, név szerint főleg a Liverpool és a Manchester United csapatánál került szóba a leigazolása, de mostanában a legtöbb lap már készpénznek veszi, hogy Militao a Realban fogja folytatni, és legalább 50 millió eurót kellene majd fizetni érte.