Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb támadót szerződtetne a Sevilla – sajtóhír

Spanyolországi sajtóinformációk szerint a La Ligában szereplő Sevilla együttese még korántsem zárta le a téli átigazolási időszakot. A legfrissebb pletykák szerint Törökországból jöhet még erősítés.

Slimanit a gyenge idei teljesítménye ellenére is vinné a Sevilla. 

Munir El Haddadi és Munas Dabbur (utóbbi nyártól csatlakozik a kerethez) leigazolása után sokan gondolhatták azt, hogy a Sevilla kellőképp megerősítette a támadó szekcióját. A klub vezetősége ugyanakkor nem így látja, és még most télen érkezhet egy újabb csatár.

A Marca beszámolója szerint az andalúz klubnál képben van Islam Slimani szerződtetése. A 30 esztendős algériai válogatott labdarúgó jelenleg a török Fenerbahcénél van kölcsönben a Leicester Citytől. Az idei szezonban igencsak mélyponton lévő török klubnál viszont nem igazán megy neki a játék, ahogyan korábban Premier Leaguben. Így a Sevilla, mint egy új közeg, és egy jó futballt játszó csapat révén ideális választás lehetne Slimani számára.

Az információk alapján a csatárt az idei szezonra kölcsönvenné a Sevilla opciós joggal, amit a nyáron érvényesítenének is abban az esetben, ha Slimani jó teljesítményt nyújtana.