Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Zenitből igazolna a PSG De Jong helyett – sajtóhír

A Paris Saint-Germain csapata lemaradt Frenkie de Jongról, miután szerda este a Barcelona hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta az Ajax középpályását. Thomas Tuchel azonban mindenképp szeretne egy középpályást igazolni, és spanyol sajtóhírek szerint már meg is van, kit hoznának helyette. 

Forrás: AS

A spanyol AS információi szerint a PSG mindenképpen meg akarja szerezni a Zenit argentin középpályását, Leandro Paredest. A francia klub harcban volt Frenkie de Jong játékjogáért a Barcelonával, ám a fiatal játékos végül a katalánokat választotta. A PSG vezetőedzője, Thomas Tuchel azonban nem adja fel, és még a téli átigazolási időszakban szeretne egy középpályást igazolni. A lap szerint a Zenit ügyvezető igazgatója kedden Párizsban járt, hogy megbeszéljék az üzlet részleteit. A PSG-nek a hírek szerint 40 millió eurót kell fizetnie, ha meg szeretnék venni a játékost.

A 24 éves Paredes 2017-ben igazolt a Zenitbe az AS Roma csapatából 23 millió euró ellenében, de előtte megfordult az Empoliban is kölcsönben, Európába pedig a Boca Juniorstól érkezett. A középpályás a szezonban eddig minden sorozatot figyelembe véve 4 gólnál és 4 gólpassznál jár.