Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real beelőzné a piacon a Barcát! – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a Real Madrid biztos benne, hogy sikerülhet elhappolniuk a nagy rivális Barcelona által hosszabb ideje kiszemelt játékost a téli átigazolási időszakban…

Állítólag a Barcelona nyártól készen áll szerződtetni a Paris Saint-Germainnél lejáró szerződésű Adrien Rabiot-t, azonban a párizsi klub legszívesebben már januárban megszabadulna kegyvesztettjétől, de a Barca nem szeretne fizetni érte.

A Don Balón információi szerint Florentino Perez biztos benne, hogy a Real Madrid egy kisebb összeg ellenében már januárban lecsaphat a Párizsból elvágyódó Rabiot-ra, aki hosszú évekre erősítést jelenthetne a madridi gárda számára.

A korábbi értesülések szerint Rabiot már megállapodott a Barcelonával a nyári átigazolásáról, s a 23 éves játékost öt évre szóló megállapodást kötött a katalánokkal, fizetése pedig szezononként 10 millió euró lesz a gránátvörös-kékeknél.

Rabiot utánpótlás korában került a párizsi csapathoz, a francia bajnokságban a 2012-2013-as szezonban nagyon fiatalon debütált, a rákövetkező évtől pedig gyakorlatilag már alapemberré vált. Az elmúlt szezonban 33 bajnoki és 8 BL-meccsel együtt összesen 50 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, és a jelenleg is futó idényben büntetéséig állandó játéklehetőséget kapott, azonban a legfrissebb hírek szerint már az öltözőből is kitiltották, így jelen állás szerint úgy néz ki, hogy tavasszal nem fog mérkőzéseken játszani, ha csak nem igazol már most a Barcába.