Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Solari máris elérte, amit Lopetegui nem tudott?!

Ha a szezon végén másért nem is, egy valamiért biztosan dicséret illeti majd majd  Santiago Solari madridi munkásságát (…)

(Kép: as.com)

Nevezetesen arról van szó, hogy az argentin mester nem csak dicséri Vinícius Juniort, hanem meccsről-meccsre foglalkoztatja is a brazilt.

Mint ismert, a szezon elején Julen Lopetegui alatt brazil népharagot kiváltva csupán a Castillánál vették számításba a tehetséges szélsőt, aki Solari érkezésével szépen csendben, hétről-hétre egyre meghatározóbb játékossá válik.

Vinícius a Girona elleni kupasiker alkalmával is végig a pályán volt, Karim Benzemának adott gólpasszával pedig hozzá is tette a maga részét a 4:2-es sikerhez. Halkan jegyezzük meg, hogy az újabb assziszt immáron az ötödik volt a braziltól a Király-kupa idei kiírásában.

Solari mester úgy érezte, nem is mehet el szó nélkül a Flamengo-nevelésű tehetség bíztató formája mellett. “Fantasztikus képességei vannak. Ezeket már megmutatta az előtt is, hogy ide igazolt. Mindannyian támogatjuk őt. Most, hogy megkapja a lehetőséget az első csapatnál, bebizonyíthatja, hogy készen áll. Minden egyes találkozó más. Az a fontos, hogy állandósítani tudja a jó teljesítményt. Nagy szívvel, odaadással és intenzitással kell futballoznia, hiszen csak így léphet előre. Számomra az nem kérdés, hogy elképesztő, dolgokra hivatott.”- Így  Solari, aki vélhetően már csak Gareth Bale sérülése miatt is játszatni fogja Viníciust.