Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atletico Madrid az Inter középpályását akarja – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az Atletico Madrid felkereste a Serie A-ban szereplő Intert, hogy árazzák be középpályásukat, Ivan Perisicet. 

Képtalálat a következőre: „perisic”

Forrás: espn.com

Az olasz La Gazzetta dello Sport információi szerint Ivan Perisic távozni akar az Interből, és az Atletico Madrid tárt karokkal fogadná. A 29 éves horvát középpályás a hírek szerint már nem boldog Milánóban, és azt kérte a klubtól, hogy már nyáron engedjék el. A játékos leginkább a Premier League-be menne, és állítólag az Arsenal is érdeklődik iránta.

A lap szerint az Atltetico Madrid fel is vette a kapcsolatot az olasz klubbal, és azt kérték, hogy mondják meg, mennyit kérnek Perisicért. A játékos körülbelül 35-40 millió euróért igazolhat a spanyol fővárosba.

A klub állítólag nem akarja az útjába állni, ám az Inter vezetőedzője, Luciano Spalletti reméli, hogy meg tudják győzni a maradásról. 

“Normális, hogy beszélnek Perisicről, ő egy nagyon fontos játékos, és így kap ajánlatokat máshonnan is. Arról nem beszéltem vele, hogy kik szeretnék megvenni. Tudom, hogy profi játékos, és remélem, egy kicsit még velünk marad.”

Perisic a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 25 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.