Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: Hamsík a napokban eligazolhat! – SAJTÓHÍR

Komoly meglepetést okozhat az idei téli átigazolás időszak Nápolyban. Állítólag ismételten felerősödött a korábbi érdeklődés a Napoli szlovák középpályásáért, Marek Hamsíkért. A közönség kedvenc csapatkapitány állítólag Kínába igazolhat.

A Corriere dello Sport mai beszámolója szerint egy egyelőre meg nem nevezett kínai klub szeretné kihasználni, hogy a távol-keleti országban még egészen február 28-ig tart az átigazolási időszak. A hír szerint A nyáron is pedzegetett Hamsík-átigazolás most már tényleg megvalósulhat. A 31 esztendős csapatkapitány 2007 óta tartó nápolyi karrierjére tehet pontot, ám aligha lesz „hálátlan”, mert a kínai gárdák már a korábbi években is bőkezűek voltak a velük transzferkapcsolatba kerülő klubokkal.

A Napoli szurkolók talán legnagyobb kedvencét még egészen 2020 nyaráig köti szerződés a San Paoloba. Arról egyelőre nincs hír, hogy Carlo Ancelottiék mennyit kérnének egyáltalán Hamsíkért, ám értékét a transfermarkt.de alsóhangon is 30 millió euróra becsüli.

A besztercebányai származású Hamsík az idei szezonban mindössze tizennyolc meccsen lépett pályára eddig, Ancelotti mester rotációs elvének köszönhetően.