Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin támadót nézett ki az Inter – sajtóhír

A milánói együttesnek megvan a kiszemeltje arra az esetre, ha a horvát világbajnoki ezüstérmes középpályás, Ivan Perisic elhagyja az olasz élvonalban szereplő klubot. Az Inter ráadásul ligán belül pótolná adott esetben a horvát hiányát.

Rodrigo de Paul az Udinese csapataban alapember lett, ezúttal pedig akár az Inter játékosává válhat! (forrás: thefinalball.com)

Az Inter ligán belül pótolná Ivan Perisicset, ha a horvát világbajnoki ezüstérmes labdarúgó elhagyja a milánói klubot. Az olasz Calciomercato információi szerint a szintén a Serie A-ban szereplő Udinese együttesétől Perisic pótlásául Rodrigo de Paul játékjogát szerezné meg a kék-fekete együttes. A 24 éves argentin balszélső jelenlegi kontraktusa 2023 június 30-ig tart mostani klubjánál, értéket pedig 18 millió euróra teszi a Transfermarkt. De Paul 2016 június 20-a óta játszik az Udinese csapatában, ahová a Valenciától került, mostani egyesülete pedig 3 millió eurót fizetett, hogy az olasz együttes kötelékébe tartozzon. Az argentin a jelenlegi bajnoki szezonban csapata 21 meccséből 20 alkalommal játszott, ezidő alatt pedig 6 gólt szerzett, és 3 gólpasszt is kiosztott, míg az Olasz Kupában egy meccsen szerepelt ebben az idényben.

A fiatal argentin már klubja alapemberének számít, és mióta az Udinese játékosa, azóta összesen 95 alkalommal öltötte magára együttese szerelését, 15 gólt, és ugyanennyi gólpasszt jegyezve. Korábban a Valencia labdarúgójaként 44 meccsig jutott, és a spanyol klub színeiben már a BL-ben is pályára lépett 2 meccsen lehetőséghez jutva.

Ugyanakkor Perisic klubváltása még nem közölhető tényként, de igencsak nagy esély van arra, hogy a horvát eligazoljon Milánóból, ahonnan mostani klubja szintén a Calciomercato információi szerint 35-40 millió euróra alatt nem menne bele a transzferbe.