Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sorozat készül Sergio Ramos életéről

Az Amazon Prime hivatalosan is bejelentette, hogy dokumentumfilm-sorozatot készítenek a Real Madrid védőjéről, Sergio Ramosról. 

Forrás: sportsjoe.ie

Az Amazon Prime egy nyolcrészes dokumentumfilm-sorozatot készít Sergio Ramosról, amelyben a spanyol védő mindennapjait fogják végigkövetni a pályán és azon kívül is. A játékoson kívül megszólalnak majd benne a családtagjai, a barátok és a csapattársak is. A címét még nem erősítették meg, de hamarosan azt is bejelenthetik. A sorozat vélhetőleg az év vége felé fog felkerülni az Amazon Prime-ra.

Maga Ramos is beszélt a sorozatról, és természetesen nagyon örül a lehetőségnek.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom a szurkolókkal egy profi sportoló létének a kulcsát, a Real Madrid és a spanyol válogatott csapatkapitányi karszalag viselésének felelősségét,  mindezt egy normális magánélet mellett. Szerintem akik elkötelezettek a hivatásuk iránt, azok átérzik ezt a sorozatot, és ennek elkészítésére nem is találhattak volna jobb partnert, mint az Amazon Prime Video.”

Nem ez az első futballal kapcsolatos anyag az Amazon Prime választékában, hiszen ők készítették el a Manchester City 2017/18-as szezonjáról készült dokumentumfilm-sorozatot is.