Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még mindig Kínába csábítják a Napoli-legendát – sajtóhír

Bár Európában már véget ért a januári átigazolási időszak, a kínai Szuperliga dúsgazdag egyesületei számára még van lehetőség az igazolásra, és az olasz sajtóértesülések szerint több csapatnak is van egy komoly kiszemeltje Itáliából…

A Rai Sport beszámolói szerint a korábbi Napoli-hős Fabio és Paolo Cannavaro által irányított Guangzhou Evergrande csapata mellett a Hebei China Fortune gárdája is szívesen látná a kínai Szuperligában a Napoli csapatkapitányát, a szlovák válogatott Marek Hamsíkot.

A szlovák válogatott 31 éves középpályása több mint egy évtizedet szolgálja az olasz bajnokság (Serie A) aktuális második helyezettjét, de a hírek szerint kellően magas fizetés esetében nyitott lenne, hogy kipróbálja magát a Távol-Keleten.

Hamsík 2007 óta erősíti a Napolit, a tavalyi szezon alatt már a klub történetének legjobb góllövője lett, megdöntve a legendás Diego Maradona rekordját, az aktuális kiírásban pedig a csapat valaha volt legtöbb pályára lépését is feljegyezett. Jelenleg 519 mérkőzést és 121 találatot számlál a csapat színeiben.