Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: nem mindenki ért egyet Solskjaer kinevezésével

A Manchester United csapata a decemberben kinevezett Ole Gunnar Solskjaer irányításával tíz mérkőzésen kilenc győzelmet és egy döntetlent regisztrált, legutóbb éppen a Leicester City csapatát verte idegenben, azonban a “Vörös Ördögök” egykori kiválósága szerint egyelőre korai lenne a norvég menedzser hosszútávú kinevezése…

Gary Neville óvatos álláspontot képvisel, szerinte még nem bizonyított eleget az egykori kiváló csatár, és az igazi feladatok csak ezután jönnek a Manchester United számára.

“Úgy vélem, hogy egyelőre túl korai lenne azon gondolkozni, hogy ő legyen-e az állandó menedzser. A kinevezése pillanatában úgy gondoltam, hogy 25 százalék esély lehet a hosszútávú kinevezésére, most nagyjából 50-60 százalékot mondanék, de elég kemény hetek állnak a csapat előtt: jön a Chelsea az FA-kupában, a PSG a BL-ben, a Liverpool a bajnokságban. Véleményem szerint a következő 5-6 hét vízválasztó lehet Ole jövője szempontjából, március végére látni fogjuk, hogy hol tart vele a csapat, és eldőlhet a sorsa, hogy hosszútávon, kompetens ellenfelekkel szemben is képes-e jó eredményeket szállítani vagy sem.”