Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Solari: “A Real Madrid soha nem adja fel!”

Diadalittasan tartotta meg meccs utáni sajtótájékoztatóját Santiago Solari, miután csapata 3:0-ára nyert a Deportivo Alavés elleni bajnokin. A blancók trénerének legérdekesebb gondolatait gyűjtöttük össze. 

(Kép: as.com)

Arról, hogyan látja a Real esélyeit a bajnokság megnyerésére?

“A Real Madrid soha nem adja fel. Az utolsó pillanatig küzdeni fogunk. Ott szeretnénk lenni a végelszámolásnál. Ehhez az kell, hogy a maihoz hasonló elszántsággal gyűjtsük be a három pontokat. Tovább kell csökkentenünk a különbséget.”

A Real kemény februári sorsolásáról (Barca elleni meccsek, BL-csata az Ajax együttesével):

“Sokat kérdeznek erről mostanság. De gondoljanak bele, nem ezért dolgozunk, hogy ott legyünk a Bajnokok Ligájában, a spanyol kupában?! A játékosaimnak hihetetlen tapasztalata van. Nekem nincs más dolgom, mint kihozni belőlük a legjobbat. Ne kérdezzék, melyik lesz a legfontosabb meccs a számunkra. Mi ugyanis úgy készülünk, hogy mindig a soron következő meccs a sorsdöntő!” 

Vinícius Junior a Barca ellen is kezdhet a hétközi kupameccsen? 

“Nem fogom elmondani a kezdőcsapatomat. Vinícius nagyszerű formában van, és most is remek meccse volt. Elégedettek vagyunk vele, és az egész csapat támogatását érezheti. A tapasztaltabb játékosok nagyon sok jó tanáccsal látják el őt. De ne várják tőlem, hogy a Barca elleni meccsről beszéljek most.”

Bale visszatéréséről és csapaton belüli posztjáról: 

“Jól játszott, jól alkalmazkodott ahhoz, hogy az Alavés kellemetlen stílusa miatt átjött a bal oldalra. Vinícius ekkor a jobb oldalon futballozott, és ez működött is. Miért ne működhetne a későbbikben is?! Kettőjükön kívül itt van még Mariano, Benzema vagy Asensio is… Azt gondolom remek lehetőségeink vannak a csapat összeállításánál!”