Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az új szerzemény sosem akarja elhagyni a Barcát

A Barcelona hosszútávú új igazolása máris azt tervezi, hogy hosszú ideig a katalán óriás játékosa lesz, mindezt egy holland portálnak adott interjújában említette…

Frenkie de Jong a napokban a Het Kontkakt kérdésére elmondta, hogy gyermekkori álma vált valóra a Barcához való szerződéssel, és mindenképpen hosszútávra tervez a katalán együttesnél:

“Nagyon örültem a megkeresésüknek, és biztos vagyok benne, hogy a PSG is kiváló opció lett volna számomra, a Barcelonához való szerződésemmel egy gyermekkori álmom vált valóra. Rendkívül boldog vagyok, hogy öt esztendőre szóló megállapodást kötöttem a klubbal. Ha minden jól alakul, akkor a magam részéről úgy tervezem, hogy soha nem fog elhagyni a klubot, akárcsak Lionel Messi.”

A 21 éves középpályás nyártól 75 millió euró és további bónuszok ellenében az Ajax Amszterdam csapatától szerződött a gránátvörös-kékekhez szerződik. De Jong jelenleg a harmadik idényét tölti Ajax első csapatában, korábban a Barca mellett a Manchester City és a Paris Saint-Germain is élénken érdeklődött iránta, de utólag bevallotta, hogy mindvégig a katalán egylethez húzta őt a szíve.