Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nikolics után újabb lengyel gólkirály az MLS-ben?

Klubot válthat Nagy Dominik csapattársa, avagy az európai átigazolási piac lezárása után a kínai és az amerikai klubok szemezgetnek az öreg kontinensen. 

Carlitos neve azok számára lehet ismerős, akik a Nemanja Nikolics utáni Legia Warszawát is figyelik, esetleg rajongóik a roppant dinamikusan fejlődő lengyel élvonalnak. A 28 esztendős spanyol befejezőcsatár a New York City kívánságlistájának szerepel, vele szeretnék pótolni a 2018-as szezon után japánba szerződő David Villát.

Teljes nevén Carlos Daniel Lopez Huesca egy későn érő típus, ugyanis korábban sem egy ciprusi, sem pedig egy orosz kaland nem jött be neki, spanyol honban pedig csak alacsonyabb ligákban játszott. A Villarreal B-ből szerződött 2017-ben a Wisla Krakow együtteséhez, ami elhozta számára az áttörést, hiszen 36 bajnokin 24 gólt szerzett, és ezzel az Ekstraklasa gólkirálya lett az előző kiírásban.

Az idei szezon előtt 450 ezer euró fejében leigazolta a Legia Warszawa, melynek színeiben 28 tétmeccsen 11 gólt jegyez idén. Szerződése 2021-ig szól, így a City-vel szemben jó tárgyalási alapja van a lengyel címvédőnek.