Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bombameglepetés Hollandiában! Elképesztő kapushibával kapott ki az Ajax – videóval

Hatalmas meglepetésre a holland bajnokság (Eredivisie) 21. fordulójában a második helyezett Ajax Amszterdam gárdája három fordulón belül már a második vereségét szenvedte el, ezzel egyre távolabb kerülnek a bajnoki címtől…

Az Ajax együttese a szezonbeli harmadik vereségét szenvedte el a Heracles elleni 1-0-s fiaskó alkalmával, ám amíg az első két alkalommal közvetlen riválisoktól, az éllovas PSV Eindhoventől (3-0) és a Feyenoordtól (6-2) kaptak ki, addig most egy jóval ellen kényszerültek főhajtásra, legyőzőjük ugyanis az elmúlt három körben még gólt sem szerzett.

A találkozó egyetlen találata elég banális körülmények között született, Onana kapus ugyanis egy hazaadást követően némileg szorult helyzetbe nagyon csúnyán elpasszolta magát, az ellenfél pedig köszönte szépen az égből pottyant lehetőséget és bevágta a mindent eldöntő találatot.

Annak ellenére, hogy Erik ten Hag a megszokott összeállítást alkalmazta, az Ajax képtelen volt egyenlíteni, pedig játszott a nyártól a Barcelonához igazoló Frenkie de Jong vagy éppen a hátvéd-tehetség Matthijs de Ligt is.

Ezzel az amszterdamiak hátránya a második helyen maradt öt pont az ebben a fordulóban még csak holnap fellépő éllovas PSV mögött.

Heracles – Ajax Amszerdam 1-0 (1-0)
Gólszerző: Osman (17.) ill.