Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: az egykori kedvenc szerint világsztár lesz a tehetségből

Az Atlético Madrid elleni rangadó-nyerést követően ismét mindenki szuperlatívuszokban beszél a Real Madrid idei szezonra felfedezett 18 éves tehetségéről, a brazil csodagyerek Vinícius Juniorról…

Ezúttal a Real Madrid és a spanyol válogatott egykori kiválósága, Fernando Morientes állt be a sorba, aki annak idején 1997-től 2005-ig szerepelt  a “királyi gárda” alkalmazásában.

“Véleményem szerint ha így folytatja pályafutását, ahogyan idén játszik, akkor világszínvonalú játékos lehet belőle, ez nem kérdés. Nagyon fiatal és sokat kell még tanulnia, ugyanakkor óvatosnak is kell lennie, hogy ne vigye el őt a hév, de a Real Madridnál tökéletes helyen van ahhoz, hogy óriási karriert fusson be. Megmondom őszintén, egykori brazil csapattársamra, Sávióra emlékeztet, aki szintén hasonló stílusban játszott a bal szélen és ugyanígy nagyszerűen cselezett.”

A 18 éves Vinícius óriási tehetségnek számít és az elmúlt hetekben kezdett el kimagaslóan szinten játszani, az általános vélekedés szerint hamarosan a brazil felnőtt válogatottba is meghívót kaphat.