Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: “Mi ez az őrület?”

Azok után, hogy Unay Emery csapata csütörtökön kikapott a BATE Boriszov otthonában, az “ágyúsok” szurkolói a világhálón szétszedték csapatukat.

“Kikaptunk egy olyan csapattól, amelynek nincs is felnőtt korú szurkolója!”

A fenti képaláíráshoz hasonló tartalmú kommentekben nem volt hiány, amikor Eremy csapatának teljesítményét próbálták “értékelni” a drukkerek:

Voltak akik megemlékeztek arról, hogy a csapat Valentin-nap alkalmából csupán szívfájdalmat akart okozni szurkolóinak; mások szerint 567. alkalommal derült ki, hogy a új hátvédekre lenne szükség, de feljött az is, hogy az “ágyúsok” igazán szeretik megajándékozni a kisebb csapatokat klub-történelmük legjelentősebb estéjével.

Az alábbi komment pedig külön is megér egy misét: “Csatakos, lassú, 10 emberrel futballozó Arsenalt egy olyan csapat győzte le, amelyik 2 hónapja nem játszott tétmeccset, a játékosai 200 ezer eurót érnek, és természetesen egészen eddig még nem nyert európai kupameccsen az egyenes kieséses szakaszban. Ez fájt.”

Talán valaki azért segíthetett volna:

Unay Emery mostanában kap hideget-meleget a szurkolóktól, és hát valljuk be, a kiegyensúlyozatlan teljesítménnyel rá is szolgál a kritikákra a csapat és edzője.