Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Be Your Player – Újra jön a hibrid focibajnokság Budapestre

Ismét jelentkezik a jelenleg egyedülálló rendezvénnyel Budapest, ugyanis a Be Your Player hibrid focibajnokság újra megnyitja kapuit. Egy olyan “móka” lesz, ahol a manapság óriási népszerűségnek örvendő eSport világot megpróbálják összehozni a “grundfocis” társaságokkal. 

Hogy mi is ez pontosan?

Az első félidőben konzolon harcolnak a felek és itt kergetik egymást és a virtuális játékszert a FIFA 19 konzol segítségével, majd a második félidőben ugyan ez csak élesben a parkettán. A két félidő eredménye összeadódik és ez adja a mérkőzés végeredményét. A bajnokság nyertesei több mint 200.000 Ft értékben részesülnek ajándékokban.

Itt nincs kibúvó, hogy csak FIFA-ban, vagy csak a pályán érzed magad otthon. Most megmutathatod, hogy mindkettőben otthonosan mozogsz.

RÉSZLETEK:

Időpont: 2019.03.09 (szombat)
Kezdés: 10:00
Eredményhirdetés tervezett időpontja: 19:00
Helyszín: A2 Sport / Cageball Sector – Gyáli út

Részletes tájékoztatást kapni itt tudtok tájékozódni:

http://www.beyourplayer.hu/

NEVEZÉS: 

http://www.beyourplayer.hu/nevezes

Mindent további interaktív tevékenységre és naprakészen tartása a rendezvénnyel kapcsolatban pedig itt lehetséges:

www.facebook.com/beyourplayer

Az eseményről a nagyérdemű folyamatos tájékoztatást kap, valamint a torna végezetével egy részletes beszámolót is közlünk, a www.fociclub.hu honlapon.

És még egy kis motiváció, az októberi győztes nem más mint az UTE eSport csapat, így nem meglepetés, hogy ellenük is harcba szállhattok a tornán.

HAJRÁ!!!!